Veiligheid

Kybernetes zet zich dit jaar in voor een veiligere omgeving voor studenten. Daarvoor hangen er posters in het hok en zal bij elke activiteit een instructieblad aanwezig zijn en stellen we samen een vertrouwenspersoon op met wie je over moeilijke dingen kan praten. Ook school bied vertrouwenspersonen aan en we raden iedereen aan om niet te aarzelen om hier op af te stappen. Denk aan jezelf!

Ben je oke

Vertrouwenspersoon

Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om zaken als agressie, geweld, discriminatie en (seksuele) intimidatie te voorkomen. Deze gedragsvormen horen niet thuis op een studievereniging. Mocht er iets zijn kan je contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand vertrouwelijk over wilt praten. Er wordt dan samen gezocht naar een oplossing.

Interne vertrouwenspersonen

is de vertrouwenspersoon binnen Kybernetes. Deze is te bereiken via ...
Wil je met iemand van het bestuur spreken dan is ... het aanspreekpunt.

Externe vertrouwenspersoon

Vind je het fijn om met iemand te spreken buiten Kybernetes? Onze vereniging bevind zich binnen De Haagse Hogeschool die ook vertrouwenspersonen hebben. Je kunt contact opnemen via ...

Gedragscode