MA-IT

MA-IT - My Automation

Wie zijn wij?

MA-IT MyAutomation is de trotse partner van SV Kybernetes. Wij zijn de kennis leverancier voor de industriƫle- en kantoorautomatisering. Vanuit vestigingen in Deventer, Son, Gorinchem, Almere en Assen, zijn onze engineers dagelijks bezig om mooie software oplossingen voor gerenommeerde klanten te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden.

Kennis, kennis, kennis en kennis

De kennis en de professionaliteit van onze engineers is ons visitekaartje. Daarvoor trainen wij onze engineers met bijvoorbeeld onze drie maanden durende IA Professionals Academy, assertiviteitstrainingen, social skill trainingen, robotica trainingen en toegepaste technische trainingen.

Tijdens en na je studie

Wij als MA-IT bieden elke semester mooie afstudeerprojecten aan, dat uitgevoerd kan worden in ons eigen Experience Center of op 1 van onze mobiele kits die op onze andere vestigingen kunnen staan.

Hoe begin je dan na je studie je loopbaan? Ga je eerst de vervelende klusjes doen? Twee jaar HMI plaatjes tekenen? Of ga je meteen goed aan de gang? Ons trainee programma is de beste in de markt. Met een goed salaris, een training van drie maanden die je gelijk op weg helpt en een mooi eerste project waar je echt mee kunt doen op niveau.

Kijk eens op https://my-automation.nl/vacatures/trainee-industriele-automatisering/ wat MA-IT MyAutomation je kan bieden.
Of bekijk het verhaal van Jeroen Keizer op https://my-automation.nl/2018/11/20/vanafstudentnaarengineer/ over hoe hij van student naar engineer groeide in ons trainee programma.

Neem contact op:
Fabian Grootfaam
e-mail

Bezoek ook de website.