Kybernetes
Eerstejaarsweekend

Leer je medestudenten kennen tijdens een supertoffe ervaring!

9e Eerstejaarsweekend

19 tot en met 21 augustus

Het eerstejaarsweekend (EJW) is er voor alle nieuwe Mechatronica studenten aan De Haagse Hogeschool. Dit is een mooie kans om je klasgenoten en studie te leren kennen voordat het schooljaar begint.
Tijdens het eerstejaarsweekend wordt er veel gelachen, samengewerkt en gefeest. Voor je het weet is het afgelopen!

Schrijf je in voor het OWEE/EJW! Vergeet ook niet de facebookpagina te liken!

Check alvast de foto's van een vorige editie

Veelgestelde vragen

Andere vraag? Stuur het naar ejw@kybernetes.nl
Houdt ook deze pagina in de gaten.

Nog even geduld. De inschrijving opent in mei.
Schrijf je alvast in op onze interesselijst, dan word je op de hoogte gehouden.

Dat is nog allemaal een verassing. De commissie is keihard aan het werken om er een leuk onvergetelijk weekend van te maken.


Maar een klein geheimpje. Tijdens dit weekend worden verschillende activiteiten georganiseerd, georiƫnteerd op gezelligheid en teamwork (klinkt allemaal heel flauw, maar het is prettig als je straks al wat bekende gezichten ziet). Elke avond is er een borreltje beschikbaar

Dit ligt natuurlijk helemaal aan jezelf. Maar met een grote groep nieuwe studenten zal er altijd wel iemand zijn met wie jij een klik hebt. Zo niet, zijn er genoeg activiteiten in teamverband en we weten allemaal dat competitie ons samen brengt. Je zal genoeg contact hebben met je toekomstige medestudenten.

Nee dit is absoluut geen ontgroening! Kybernetes is een studievereniging van de opleiding en geen studentenvereniging. Kybernetes streeft naar een combinatie van studeren en gezelligheid. Door middel van leuke activiteiten, gezellig borreltje of een filmavond. Wees dus niet bang voor een ontgroening! Maar kan wel tegen een klein stootje.

Twee weken voor het weekend zal een definitieve paklijst naar je opgestuurd worden. Zodat jij rustig alles netjes kan inpakken wat je nodig hebtgedurende dit weekend.