Studiereis

Wil jij wel eens weten hoe al die theorie die je tijdens je college’s in je hoofd moet persen toegepast wordt in de echte wereld? Of ben je nog op zoek naar een stage en wil je op een leuke manier in contact komen met interessante bedrijven?

Tijdens de Kybernetes Studiereis 2016 gaan we een week lang rondrijden met een grote touringcar en zullen we bij diverse interessante technische bedrijven langs gaan. De bedrijven waar we langs gaan zullen voor ons onder andere lezingen en workshops organiseren. Ook gaan we tussendoor een aantal leuke activiteiten doen voor de afwisseling. De bedrijven waar we langsgaan worden later bekend gemaakt.

De studiereis staat gepland voor de week van 11-7-2016 t/m 15-7-2016. Dit is na de laatste week van blok vier.

Omdat we nog niet zo goed weten hoeveel animo er is voor een Studiereis, willen we vragen of je via dit formulier aan wilt geven of jou het leuk lijkt om mee te gaan.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen. Als je je via dit formulier inschrijft heb je een grotere kans om mee te kunnen omdat we de personen op deze interesselijst als eerste laten aanmelden voor de uiteindelijke studiereis. Ook houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de studiereis.

Docenten zijn uiteraard ook welkom!

Losse link voor als je de vorige twee niet kon vinden.